Prvotřídní jemný kukuřičný škrob. Na zjemnění těst, zahuštění omáčky, přípravu náplní a dezertů.
ZJEMNĚNÍ TĚSTA
Na zjemnění piškotového těsta můžeme nahradit až 1/3 hmotnosti mouky škrobem Solamyl.
ZAHUŠTĚNÍ OMÁČKY
Na zahuštění omáčky přidáme na 700 ml tekutiny asi 50 g škrobu Solamyl rozmíchaného v 50 ml vody a necháme asi 3 minuty povařit.
Kukuřičný škrob.
Může obsahovat stopy MLÉKA.
Dávkování podle konkrétního receptu.
Dávkování podle konkrétního receptu.
Název výrobku: | Gustin bezlepkový, 1 kg |
Balení: | 10 x 1 kg |
Číslo výrobku: | 1-62-011523 |
EAN BAL: | 8584002002894 |
EAN KRT: | 8584002102891 |
Hmotnost netto: | 1 kg |
Hmotnost brutto: | 1,052 kg |
Skladování: | Skladujte v suchu. |
Statistické číslo výrobku: | 11081200 |
Energie: | 1471 kJ/346 kcal |
Tuky: | 0,0 g |
z toho nasycené: | 0,0 g |
Sacharidy: | 86 g |
z toho cukry: | 0 g |
Bílkoviny: | 0,5 g |
Sůl: | 0,04 g |
Jsme tu neustále pro Vás a děláme vše proto, abychom zabezpečili naše služby v nejvyšší možné kvalitě. Potřebujete nás kontaktovat? Máte chuť nám sdělit svůj názor, nebo zjistit co je u nás nového?
Využít můžete telefonických kontaktů na náš obchodní tým:
Area Sales Manager – Radek Polák ✆ 724 060 577, @ radek.polak@oetker.com
Regional Key Account Manager (oblast Čechy) – Jan Slavík ✆ 724 060 524, @ jan.slavik@oetker.com
Regional Key Account Manager (oblast Morava) – Daniel Kaspřík ✆ 724 060 583, @ daniel.kasprik@oetker.com
Key Account Manager (mražené výrobky) – Ing. Martin Drábek ✆ 704 202 671, @ martin.drabek@oetker.com